top of page

VILANO AS TILBYR VINLAGRING TIL PRIVATPERSONER I NORGE. DETTE ER ET VINNENDE KONSEPT I UTLANDET OG
VI ER STOLTE OVER Å HA NORGES STØRSTE LAGER TIL DETTE HER HJEMME I NORGE.

MODNING TIL SITT FULLE POTENSIALE, I DE RETTE FORHOLD

GOD VIN BLIR BARE BEDRE AV LAGRING. MEN MED USTABILT LAGRINGSFORHOLD OG TRANGT OM PLASSEN I HJEMMEKJELLEREN, ER DETTE OFTE LETTERE SAGT ENN GJORT... 

Det er her vårt konsept om å tilby profesjonell vinlagring til privatmarkedet kommer inn. Med vår ekspertise og våre spesialkonstruerte lokaler til vin, kan vi håndtere alle størrelser av lagring på flaske og fat. Være seg om du ønsker plass til vin for eget konsum, til gave, til et fremtidig bryllup/begivenhet eller som et rent investeringsobjekt, kan du slappe av - trygg på at dine viner ligger i optimale forhold og at du faktisk får garantibevis på lagringen

Alt hos Vilano går ut på å lagre vin på best mulig måte, og noen - oss selv inkludert - liker å kalle det et «VINHOTELL».

Der sjekker du inn dine viner - og kan hente den ut når det passer deg, med visshet og dokumentasjon på at den har ligget 100% optimalt i mellomtiden.


Norge er i en særstilling når det kommer til vin. 

Vinmonopolet vårt er faktisk verdens største vinhandel med kvalitets innkjøpsavdeling, høy lokal kompetanse og de fleste av de beste «fine wines» i verden tilgjengelig. Med de rette lagringsforhold oppnår vin sitt fulle potensiale - for investering eller til eget konsum.

background-pattern.png

VILANO TILBYR DEG DEN OPTIMALE LAGRINGSPLASSEN FOR DIN VIN I LOKALER SPESIALKONSTRUERT TIL DETTE FORMÅLET

VI HAR GODT MED PLASS, OG GIR DEG GARANTIBEVIS PÅ LAGRINGEN

ALT I TILPASSEDE LOKALER.
UANSETT DITT MÅL MED VINEN, FORBEDRES DENS KVALITET GJENNOM Å OPPBEVARES KORREKT, OG Å FÅ TID TIL Å MODNES TIL SITT FULLE POTENSIALE. 

Vilano tilbyr deg plassen du trenger, i lokaler med regulerte forhold og automatisert kontinuerlig loggføring. I vårt lager har vi installert nye - topp moderne, og korrekt dimensjonert, kjøle og fuktanlegg som garanterer riktig temperatur og luftfuktighet.

Vi har også bygget lageret med tanke på vibrasjonsfrie omgivelser for vinen, og selvsagt er lagringsplassen fullstendig skjermet mot sollys.


Dette skaper optimale forhold, der din vin ikke tar skade av å utsettes for svingninger i temperaturen, sollys, osv.

Fuktigheten er av stor betydning, dette for å motvirke at naturkorken i flasken tørker ut. Vi tilbyr en lagring som overgår det de fleste kan få til hjemme og lagring som tidligere kun var tilgjengelig for HORECA markedet i Norge.

background-pattern.png

VINLAGRING HOS EN PROFESJONELL AKTØR ER ET KONSEPT VI SELV HAR ØNSKET OSS

 

DET ER OSS EN GLEDE Å KUNNE TILBY DETTE TIL ANDRE VIN-ENTUSIASTER

OVERSIKT OG GLEDE OVER PROSESSEN

Når din vin ligger hos oss holder vi en kontinuerlig oversikt over liggetid, og forhold. Lagringen dokumenteres og du får et garantibevis på lagringen som du kan benytte som sikkerhet for lagringen.


For vinkjenneren er det en egen glede i å smake modning gjennom lagring, og for vin-investorer øker verdien betraktelig med muligheten for å kunne gi en uavhengig 3.parts garantibevis for liggetiden på vinen.

KOM I GANG MED OSS

ALT STARTER MED EN HYGGELIG PRAT OM VIN OG DINE BEHOV...

 
HER FINNER VI UT AV ALT HVA DU BEHØVER, FRA PLASS TIL EVENTUELL TRANSPORT, OG DOKUMENTASJON 

 

TA KONTAKT MED OSS I DAG !

TILPASNING ETTER DINE BEHOV

Vi kan tilpasse oss helt etter dine spesielle behov for plass. Ønsker du en liten plass, starte i det små og være en del av vin-miljøet og få tips og råd på veien, eller har du allerede et definert plassbehov?

Vi løser det uansett !

Blir du «bitt av basillen» og trenger mer plass? Eller har du nettopp solgt unna en større andel? - Så er det enkelt å løpende justere arealet du har til rådighet hos oss.

Vi har f.eks kunder som lagrer vin til spesielle anledninger for å sikre at vinen har optimale forhold frem til den skal nytes (bryllup, jubileum, vinkjøp til barn/barnebarn). Vi har vininvestorer med hele porteføljen sin hos oss for å sikre potensielle kjøpere at vinen har ligget perfekt. Vi har kunder som ønsker å lagre vin i et forhåndsbestemt tidspunkt, og vi har kunder med hytter som lagrer vin sikkert og trygt hos oss til neste sesong...

Derfor er det godt justerbare modeller og mye fleksibilitet i plassen vi tilbyr.

SIKKERHET

Sikkerhet er naturligvis topp prioritet, og Vilano benytter et helhetlig system for sikkerheten av din vin.

Særlig viktig i vår sikring av lokalene er måten lokalet er bygget med ekstra stålkonstruksjoner innvendig for god fysisk beskyttelse utenfra. 

Vi har to separate systemer - både topp moderne video-overvåkning - pluss alarmsystem med video-overførsel som er koblet til alarmsentral. Dette skaper en trygg ramme for din vin når den ligger hos oss.

Det er kun faktiske kunder av Vilano som får vite hvor lageret faktisk befinner seg.

Lokalet utenfra er dessuten helt anonymt. 

Innenfor er det kun ansatte som kommer inn i selve vinlageret, så ingen kan se dine viner, hvor mye du har lagret eller hvilken.

OVERSIKT OG KONTROLL

Liggetiden hos oss som uavhengig 3.part har i seg selv en stor verdi for vinen ved eventuelt videresalg av hele eller deler av samlingen, fordi potensielle kjøpere kan få verifisert og dokumentert at vinen har hatt kontinuerlig riktige liggeforhold. Dette er umulig å få til i «hjemmekjellere» fordi det alltid kan diskuteres så lenge lageret er i selgers private eie.

Du vil alltid ha full kontroll og full oversikt over din vin som ligger hos oss. Det bare å logge inn på nettsiden for enkel og god oversikt – der du finner både bilder og tekst på alle dine viner hos oss. Snakk med oss om en demo på hvordan det ser ut «bak log-in» hos Vilano.

Vi jobber dessuten med en app, der du skal kunne få en kjapp oversikt over alle dine viner. Vil komme tilbake med mer info så snart vi er klare med dette…

hero-image-3.jpg

VINLAGRING

VILANO

footer.png

Garantibevis på lagringen

bottom of page