top of page

VILANO ER ET HELHETLIG KONSEPT FOR VINLAGRING. ET STED DER DU KAN LAGRE DIN VIN, HVOR DU HAR TILGANG PÅ SOLID FAGKUNNSKAP, OG KAN DELTA I ET MILJØ RUNDT VIN. EN PLASS DER DU KAN KNYTTE NYE KONTAKTER OG DELTA PÅ EKSKLUSIVE TREFF OM DU HAR LYST. ET STED HVOR DU KAN LÆRE MER OM DET TEMA DU HAR LYST TIL Å FOKUSERE PÅ.


VILANO ER FØRSTE OG STØRSTE I NORGE MED PROFESJONELL VINLAGRING FOR PRIVATPERSONER, OG GIR DEG GARANTIBEVIS NÅR DU LAGRER DINE VINER HOS OSS.

Vilano hjelper deg å få det meste ut av din vin ved å tilby deg både en perfekt lagringsplass, og et miljø for berikelse av din kunnskap og deling av vininteressen.
"Passion for lifetime" er store ord, men allikevel ikke så vanskelig å oppfylle når man har en genuin interesse. 
En interesse som gjør at vi sammen med lagringen hos oss stiller til disposisjon profesjonelle sommelierer, og også gir deg tilgang til en rekke eksklusive arrangementer. Med Vilano har du en plattform til å ta nytelsen av – og investeringen i de beste viner til et høyere nivå. 

VI I VILANO HAR EN GENUIN INTERESSE FOR VIN, OG SAMLER FOLK MED SAMME INTERESSE

HVORFOR BRUKE EKSTERNT LAGER?

OM VILANO

VILANO SÅ DAGENS LYS FORDI

VI ØNSKET Å TILBY SPESIALKONSTRUERT 

OG PROFESJONELT 3.PARTS

LAGER TIL PRIVATE PERSONER

Fine-Wine segmentet i markedet er i sterk utvikling, både fordi private samlere/aktører blir flere, og fordi utvalget fra strålende produsenter er økende. Vin har dessuten blitt en stor hobby for mange, som også planlegger sine reiser og ferier til glimrende vinprodusenter 

 
Vilano tilbyr en optimal lagringsplass for vin uansett hvor den kommer fra, og du kan lagre alt fra enkeltflasker og fat - til hele vinlageret hos oss.

Vår motivasjon og interesse for vin er imidlertid langt mer enn et enkelt «vinhotell» - vi er en møteplass for vininteresserte. 

VILANO ER ET FELLESSKAP RUNDT VIN

TIL STOR GLEDE FOR ENHVER VINKJENNER ER VINMONOPOLET I NORGE VERDENS STØRSTE VINBUTIKK, OG DE GIR OSS TILGANG TIL DE ALLER BESTE PRODUKTENE PÅ MARKEDET.

Denne kvalitetsvinen bør lagres på en god måte for å modnes til sin rett. Dersom du ønsker å videreselge vinen senere, så økes verdien betraktelig dersom du kan dokumentere lagringstiden.

Løsninger til privatmarkedet for dette er fortrinnsvis flotte «hjemme-kjellere» eller skap. Uansett hvor flotte de er, så har de ikke har en 3.part som kan garantere at lagringen er gjort riktig og "hjemme-kjeller" loggføring kan alltid diskuteres i ettertid.

Dessuten er det ofte for lite eller begrenset plass til å vokse i. Ingen har profesjonelle lagerplasser til privatmarkedet som kan levere dokumenterbarhet, og sikkerhet, med garantibevis av temperatur/luftfuktighet slik som hos Vilano. Det finnes lagre, men disse er kun tilgjengelige for HORECA-markedet.

ØNSKER DU Å FÅ 

MEST MULIG UT AV DIN VIN ?

BÅDE DU SOM ER NY TIL VINSAMLING, PRIVAT SAMLER, VIN-INVESTOR, ELLER I HORECA, HAR VI ET ALTERNATIV FOR DEG.

Lidenskap for det gode i livet

hero-image-2.jpg

VILANO

footer.png

Jørgen Hem

Jørgen er gründer og daglig leder i Vilano.

Etter å bl.a. hatt eget hus i vinbyen Traben Trarbach i Moseldalen i over 20 år, familie i USA som driver vinmerket "Sandar & Hem" og dessuten et stort internasjonalt kontaktnett gjennom jobb - ble den lenge gjennomtekte idéen om å skape et profesjonelt konsept og miljø rundt vin og vinlagring tatt med hjem til Norge.

 

Jørgen er opptatt av kvalitet i alle ledd 

Benjamin Ausland

Benjamin er multitalentet som kan alt som er noen grunn til å vite om den kulinariske verden og har en fantastisk bred kunnskap og solid erfaring.

Mest kjent fra Maaemo, Under, Statholdergaarden og Theatercaféen - men har nå flyttet hjem til Sandefjord og vi er så heldige å kunne bruke Benjamin's kunnskaper lokalt.

 

Benjamin kan bookes til private arrangementer gjennom Vilano.

Mia Hem

Mia er nyutdannet med både bachelor- og mastergrad, og er en ny profil innen kommunikasjon. Hun har erfaring fra blandt annet FN og andre organisasjoner. I rollen som Online Marketing Strategist for Vilano bruker hun sin evne til å skape meningsfulle og engasjerende innlegg for å forme vår online tilstedeværelse. 

Mia har lidenskap for å koble mennesker sammen og ser sosiale medier som mer enn bare scrolling.

Anja Bach Sørensen

Anja er logistikkutdannet og er grunnleggende systematisk. Hun har styr på alt av systemer og logistikk hos Vilano, og den som sørger for at det alltid er orden i drue-rankene hos oss.

Anja har dessuten en stor pasjon for glass.

VÅRE VIKTIGSTE SAMARBEIDSPARTNERE

VILANO MENNESKENE

bottom of page